Мега преко Цедевите до плеј-офа

Мега Лекс у плеј-офу Јадранске лиге, пошто је у Сремској Митровици савладао Цедевиту - 100:93. Мегу су предводили Никола Јанковић са 18 поена и девет скокова, као и Тимоте Луваву са такође 18 поена, али и седам скокова и четири асистенције.

Кошаркаши Мега Лекса пласирали су се у плеј-оф Јадранске лиге пошто су у Сремској Митровици победили фаворизовану Цедевиту са 100:93 (17:24, 30:22, 25:23, 28:24), у 22. колу такмичења.

Мега је четврта и сада има 15 победа, а до краја такмичења остала су још четири кола. Цибона и Задар имају по десет тријумфа на петом и шестом месту.

Мега се изједначила по броју победа са Црвеном звездом, која сутра игра против МЗТ-а. Цедевита је остала на другом месту са 16 победа. Прва на табели је Будућност са 20 победа. У плеј-оф ће се пласирати четири првопласиране екипе.

Мегу су до победе предводили Никола Јанковић са 18 поена и девет скокова, као и Тимоте Луваву са такође 18 поена, али и седам скокова и четири асистенције. Огњен Јарамаз постигао је 15, а Никола Ивановић 14 поена.

Цедевиту је предводио Џејкоб Пулен са 25 поена и девет асистенција.

Цибона је раније данас победила Сутјеску са 93:76 и тако остварила десети тријумф ове сезоне и приближила се опстанку у лиги. Загребачка екипа и Задар имају по десет победа и налазе се на петом, односно шестом месту.

Иза њих је група од пет екипа са по девет победа, а међу њима је и Партизан. Металац има осам тријумфа, а Сутјеска и Тајфун по седам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара