Кинси: Тимска игра и сјајна одбрана кључ победе

Таренс Кинси сматра да је тимска игра и јака одбрана Црвене звезде донела победу београдском клубу против Локомотиве, са чиме се слаже и Владимир Штимац.

Кошаркаш Црвене звезде Таренс Кинси рекао је да је његова екипа одиграла концетрисано читаву утакмицу и заслужено славила против Локомотиве (80:66) у петом колу Топ 16 фазе Евролиге.

"Веома важна победа. Одиграли смо веома концентрисано читаву утакмицу и то је оно што је рецепт за сваки меч. Морамо да обраћамо пажњу на сваки детаљ у игри и одиграмо добру одбрану. Мислим да смо управо због те агресивне одбране успели да стигнемо до важне победе над Локомотивом", рекао је Кинси.

Он је одиграо најбољи меч од доласка међу црвно-беле, али ипак истиче да је тимска игра кључ победе.

"Морам да одам велико признање читавом тиму. Одиграли су сјајно и наравно да морам да похвалим и навијаче који су заиста невероватни. Знам да ћу неке утакмице одиграти лошије а неке боље, али најбитнија ствар од свих је да тим наставља да побеђује", рекао је амерички кошаркаш и додао да је ово била веома битна утакмица, након пораза од Партизана у прошлом колу АБА лиге.

"Била нам је потребна ова победа након утакмице са Партизаном. Научили смо неке ствари из тог пораза, и надам се да ћемо наставити овако да играмо и у наставку такмичења", закључио је Кинси.

Центар црвено-белих Владимир Штимац поновио је да је кључ победе над Локомотивом одлична тимска одбрана.

"Одиграли смо јако добру одбрану и мислим да је ово јако важна победа. Знали смо шта треба да исправимо из прошлих утакмица и сигурно ћемо још више радити на томе. Јако добру одбрану одиграли су Лазић, Дангубић и Јовић на Дилејнију, док је под кошем било "рвања" са Синглтоном и Рендолфом. То су заиста одлични играчи и тиме ова победа добија на значају", рекао је Штимац и нагласио да се екипа окреће АБА лиги, где ће Звезда у оквиру 22. кола угостити МЗТ.

"Следи нам утакмица са МЗТ-ом и мислим да морамо да наставимо у овако добром ритму. Морамо да се фокусирамо након овако велике победе и да победимо и у наредној утакмици", закључио је Штимац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара