Шафрцик - пораз, пијанство, па грешком код комшије у кревет!

Пораз професионалним спортистима понекад баш тешко падне, па им се деси да ураде нешто непримерено. Ипак, кошаркаш Лиможа Хеико Шафарцик је померио границе - напио се, промашио стан и спавао код комшије!

Како преноси француска штама, немачки репрезентативац Хеико Шафарцик имао је бурну ноћ након пораза његовог Лиможа у гостима од Антиба (83:71), па је након које капљице више промашио спрат и стан, и преспавао код комшије!

Ова несвакидашња прича је некао доспела у медије, па је Шафарцик био приморан да призна и образложи своји поступак.

"То што сам урадио није добро. Када смо се вратили из Антиба био сам разочаран резултатом и направио сам огромну грешку. Преузимам одговорност и одговарају за своје поступке. Желим да се извиним саиграчима, тренерима, клубу и нашим навијачима. Врхунски спортисти морају да буду пример, што са мном није био случај. Прихватићу било коју казну од клуба", рекао је Шафарцик.

Поводом овог случаја огласио се и председник Лиможа Фредерик Форте.

"Желим да демантујем гласине да је Хајко био у погрешној згради. Био је на правом месту, али је погрешио спрат и стан. Његово понашање је неприхватљиво, али једну грешку можемо да му опростимо. Сваки следећи испад значио би и његов одлазак из клуба", изјавио је Форте. 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво