Бобијев рекорд каријере против очајне Филаделфије!

Српски центар Бобан Марјановић одиграо је ноћас против Филаделфије партију каријере у НБА лиги, пошто је у убедљивој победи Сан Антонија најгорем тиму лиге убацио 18 поена за 17 минута на паркету. Бјелица солидан у поразу "вукова" од Клиперса.

Само два дана након повратка из развојне лиге, Бобан Марјановић је одиграо најбољу и најефикаснију утакмицу у дресу Сан Антонија.

Он је у победи свог тима над очајном Филаделфијом од чак 51 поен разлике (119:68), за 17 минута проведених у игри убацио 18 поена (шут из игре 8/10), и на то додао четири скока, две украдене лопте и једну блокаду.

Све то је са одушевљењем пратила клупа екипе из Тексаса, али и домаћа публика у центру америчке државности. Посебно атрактивно је било закуцавање преко Вротена и кош поред Окафора након сјајних финти.

На терену је од српских играча био и Немања Бјелица, који је у поразу Минесоте од ЛА Клиперса (110:106) уписао девет поена (3-5 из игре, 1-1 пенали за 17 мин), четири скока и по асистенцију и изгубљену лопту.  

Резултати:

Шарлот – Детроит 104:84
Филаделфија – Сан Антонио 68:119
Мајами – Вашингтон 103:114
Њујорк – Далас 97:104
Торонто – ЛА Лејкерс 102:93
Чикаго – Финикс 101:103
Милвоки – Портланд 90:88
Минесота – ЛА Клиперс 106:110
Њу Орлеанс – Бостон 93:111

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво