Преминуо Ентони Мејсон, бивши кошаркаш Њујорка

Бивши кошаркаш Њујорк Никса Ентони Мејсон умро је јутрос у 48. години од последица срчаног удара, саопштио је тај НБА клуб.

Мејсон, који је 13 сезона играо у НБА лиги за шест клубова, доживео је снажан срчани удар раније овог месеца и после 15 дана борбе није успео да се опорави.

Мејсон је 1995. године проглашен за најбољег шестог играча НБА лиге и за пет година у Њујорк Никсима, поред Патрика Јуинга и Чарлса Оклија, био је један од најзаслужнијих за пласман у финале НБА лиге 1994. године.

Никси су тада у пет утакмица изгубили од Хјустона.

Он је 2001. године био учесник "ол-стар" утакмице као члан Мајамија.

Играо је још и за Шарлот Хорнетсе (заједно са Владом Дивцем) а у НБА каријери просечно је бележио 10.9 поена и 8.3 скока по мечу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво