четвртак, 04.12.2014, 13:04 -> 13:09
Прво научите правила, па тек онда на паркет!
Шеп Гарнер, са универзитета Пен Стејт, вероватно никада неће постићи лакше поене од оних у мечу против Вирџинија Тека.
Његов саиграч Пејтон Бенкс је промашио бацање, а скоро сви на паркету су реаговали као да има право на још једно. Чак је и коментатор И-Ес-Пи-Ена наставио да прича као да ће Нитани Лајонси добити још једну прилику са линије за слободна бацања.
Чак је и Гарнер, који је покупио лопту и положио је у кош након одбитка, у први мах није био сигуран да ли ће се оно важити.
Збуњеност свих на паркету је тим пре интересантнија јер је судијска одлука која је претходила бацањима једна од познатијих у колеџ кошарци.
Фаулови који нису начињени приликом шута резултирају шутирањем два слободна бацања једино ако је тим направио десет или више прекршаја. Фаул који је послао Бенкса на линију слободних бацања је био девети за Вирџинију Тек у првом полувремену, тако да је крило Пен Стејта морао да погоди прво бацање како би добио право да шутира и друго.
Посебно је занимљиво и то јер су два поена која су у овом хаосу постигнута су врло вероватно два поена која су преломила утакмицу. Пен Стејт ниједног тренутка није водио са више од седам поена разлике, а у последњих десет минута је у предности био само за поен или два.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар