Читај ми!

Павловић, срце каже Партизан

Александар Павловић – други пут у дресу Партизана; открива да су га навијачи вратили у клуб који воли од малих ногу. Циљ је титула и повратак у Евролигу, каже Баранин, љубимац "гробара".

Кошаркаш Партизана Александар Павловић рекао је да је и поред понуда других клубова одлучио да се врати међу црно-беле, са којима жели да освоји титулу и избори повратак у Евролигу.

"Некако сам имао у подсвести да бих највише волео да се после лета вратим у Партизан. Имао сам неколико понуда које сам одбио, што је јавности већ познато. Са пуним срцем сам дошао у Београд, као и прошле сезоне", рекао је Павловић за клупски сајт.

Павловић је прошле године био један од кључних играча црно-белих, па су навијачи од почетка ове сезоне на готово свакој утакмици носили транспаренте са његовим именом и молили га да се врати.

"Одлучили су навијачи, јер стварно, колико су ме молили да се вратим, писали ми на Инстаграму, нисам могао то да одбијем", рекао је Павловић.

Павловић, који је са црно-белима потписао уговор до краја сезоне, тренирао је у Бару и пратио све утакмице црно-белих – и у Јадранској лиги и у Еврокупу.

"Наравно да сам све пратио. Није почело баш како треба, али иде ка бољем. Последњих неколико утакмица баш су добро играли. Мислим да ће то бити још боље, уз Гагијев (Драгана Милосављевића) и мој повратак и можда још неко појачање. Мислим да имамо квалитет да остваримо циљеве Партизана. Циљ је освајање титуле и повратак у Евролигу", нагласио је Павловић.

Александар Павловић ће у новој сезони носити дрес са бројем 3, који је носио у Кливленду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије