Читај ми!

Отац Ане и Милице Дабовић насрнуо на судије!

Дерби осмог кола прве женске кошаркашке лиге између Војводине и Врбаса завршен је знатно раније него што је малобројна публика на Спенсу очекивала. Разлог је напад на судије у "извођењу" тренера домаћих Милана Дабовића, оца српских репрезентативки Милице и Ане Дабовић.

Како преноси РТВ, Дабовић је незадовољан суђењем средином друге деонице физички напао судију, након чега је утакмица прекинута.

Шест минута и 26 секунди пре краја друге четвртине, при резултату 26:23 за екипу Војводине, тренер домаћих Милан Дабовић незадовољство судијским одлукама изразио прво вербалним, а потом и физичким нападом на помоћног судију Милорада Павловића.

Након немилих сцена, главни судија меча Јована Ивановић је после консултације са делегатима одлучила да прекине утакмицу.

Меч је регистрован службеним резултатом 0:20 за екипу Врбаса, а против Дабовића је поднета пријава.

Из табора Војводине одбили су да дају изјаве поводом поментог инцидента, а исто је поступила и судијска тројка и нападнути судија Милорад Павловић.

Коначан расплет немилих сцена из Спенса биће познат у данима који су пред нама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије