Читај ми!

Прекинут низ Чикага, убедљиви Клиперси

У ноћи између четвртка и петка одиграна су два преостала меча у НБА лиги. Сакраменто поразио Чикаго 103:88 и прекинуо његов низ од шест победа на гостујућим теренима. Лос Анђелес Клиперси су забележили седму победу савладавши Мајами са 110:93.

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса победили су на гостујућем терену Мајами са 110:93 и остварили седму победу у НБА лиги.

Клиперсе су до победе предводили Крис Пол са 26 поена и 12 асистенција и Блејк Грифин са 26 поена и седам скокова. Добру партију приказао је и Деандре Џордан са 12 поена и 11 скокова, а све поене постигао је "закуцавањима".

Екипа из Лос Анђелеса је прву четвртину добила са 39:15, а домаћи после тога никако нису успели да ухвате прикључак.

Крис Бош је са 28 поена и седам скокова био најефикаснији у екипи Мајамија, која је претрпела трећи узастопни пораз на свом терену, први пут од марта 2011. године. "Руки" Шабаз Нејпијер додао је 17 поена, а Луол Денг и Марио Чалмерс по 13.

У екипи Мајамија није било Двејна Вејда, који је пропустио четврту узастопну утакмицу због повреде тетиве.

Кошаркаши Сакрамента победили су Чикаго са 103:88 и прекинули његов низ од шест победа на гостујућим теренима. Де Маркус Казинс био је најефикаснији у екипи Кингса са 22 поена и 14 скокова, Руди Геј додао је 20 поена и седам скокова, а Дарен Колисон 17 поена и 12 асистенција.

У екипи Чикага, који је покушао да оствари седму узастопну победу у првих седам гостовања у сезони, Џими Батлер био је најефикаснији са 23 поена. Тај Гибсон, Мајк Данливи и Ерон Гибсон постигли су по 12 поена, а Жоаким Ноа додао је 10 поена и 11 скокова.

Чикаго је у другој узастопној утакмици играо без повређених Дерика Роуза и Пауа Гасола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије