Читај ми!

Вилијамс: Велика утакмица, не и одлучујућа

Пред кошаркашима Црвене звезде је нови изазов – први меч другог круга такмичења по групама у Евролиги. Црвено-бели гостују код Галатасараја. Плеј Маркус Вилијамс верује да екипа може да оствари добар резултат уколико буде играла добру одбрану. Како каже – веома важан меч, али не и пресудан.

Кошаркаш Црвене звезде Маркус Вилијамс рекао је да меч против Галатасараја у 6. колу Евролиге није одлучујући, али и додао да би црвено-бели победом у Истанбулу дошли надомак пласмана у ТОП 16 фазу.

"Дефинитивно, биће то велика утакмица. Почињемо врло тешку недељу у којој после Галатасараја играмо и против Цедевите у Јадранској лиги. Током последњих неколико дана урадили смо одличан посао у припреми меча и спремни смо и ментално и физички. Желимо да покажемо да можемо да се такмичимо, да играмо добру одбрану и да наставимо да радимо оно што смо радили до сада", рекао је Вилијамс.

Амерички плејмејкер је истакао да вицешампион Турске има много проблема са повредама играча, али да то не сме да завара црвено-беле.

"Морамо да будемо брзи и чврсти, наша одбрана мора да буде да високом нивоу. Не смемо да будемо фокусирани на то шта Галатасарај има или нема, већ да играмо нашу игри. То што су ослабљени може да им штети, али и да им помогне. Неки од играча који нису играли сигурно ће тражити прилику да се докажу. На оваквим, великим утакмицама играчи праве име", нагласио је Вилијамс.

Изабраници тренера Дејана Радоњића су на старту најачег европског такмичења победили турски тим у Комбанк арени са 76:68.

"И први наш меч био је заиста важан. На почетку сезоне у Евролиги желели смо победу и да видимо какви смо. Сада имамо скор 3-2, ово је врло значајна утакмица и сви то знамо. Није одлучујући меч, али било би сјајно да остваримо победу", закључио је Американац.

Утакмица између Галатасараја и Црвене звезде игра се у петак од 19 сати у дворани Абди Ипекчи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије