Читај ми!

Супермен туче децу?

Полиција обновила истрагу против Двајта Хауарда због злостављања шестогодишњег сина, којег је наводно измлатио каишем, правдајући се да се у његово време тако "заводио ред".

Истрага је претходно била затворена због недостатка доказа и пошто је центар Хјустона признао да је ударио дете каишем, наводећи да "није сматрао да је учинио било шта лоше, јер је и сам одрастао уз такав режим".

Али, у последња два дана "испливали" су нови докази, о којима полиција није желела да говори.

"Суперменов" адвокат Дејвид Оскар Маркус рекао је да је његов клијент кажњавао дете "на одговарајући начин", као и да такво васпитавање није оставило модрице или повреде због којих је била потребна медицинска помоћ.

Истрага је отворена у тренутку када амерички спорт потресају скандали са професионалним спортистима и батинањем чланова породице. Највећи број казни изрекли су челници НФЛ-а, а најсвежији пример је велика звезда Адријан Питерсон, који је суспендован до краја сезоне.

НБА лига сматра да је још рано за коментар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије