Читај ми!

Радоњић: Биће тешко, показаћемо карактер

Након емотивног пражњења и пораза од Олимпијакоса у Евролиги пред црвено-белима је меч са Солноком у регионалном такмичењу. Звезда је кренула пут Мађарске, а времена за одмор нема, јер овај дуел долази непуних 48 сати после предходног меча. Тренер Радоњић је свестан да ће бити тешко, али је уверен да ће екиипа показати карактер.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да очекује изразито тежак меч против Солнока у 7. колу Јадранске лиге, поготово после исцрпљујућег пораза од Олимпијакоса у Евролиги.

"За мање од 48 сати од дуела са Олимпијакосом предстоји нам гостовање у Мађарској. Имамо веома мало времена за опоравак од огромног трошења које смо имали у дуелу са славним тимом из Пиреја. Солнок ће хтети да искористи наш умор, али ми морамо да покажемо чврстину и карактер", рекао је Радоњић.

Радоњић је додао да је Солнок посебно незгодан на домаћем терену, али да верује да ће црвено-бели задржати максималан учинак у Јадранској лиги и после седмог меча.

"Добро је познато да је Солнок екипа која игра много боље код куће. Пред нашу утакмицу ангажовали су и новог играча. Реч је о Американцу Петију који игра на позицији плејмејкера и то довољно говори о њиховим амбицијама. Надам се да ће после овако великих напора сви играчи бити спремни", навео је Радоњић.

Тренер црвено-белих истакао је да утакмицу у Мађарској додатно отежава далек пут који је његов тим непланирано задесио.

"Задесио нас је поприличан пех јер је на путу огромна гужва. С обзиром на то да су прогнозе биле да ћемо на граници чекати неколико сати, одлучили смо да одемо на други гранични прелаз. То ће нам додатно продужити путовање које је иначе требало да траје пет сати", закључио је Радоњић.

Утакмица 7. кола Јадранске лиге између Солнока и Црвене звезде игра се у недељу од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије