Читај ми!

Гостовање у Волгограду важно, не и пресудно

Кошаркаши Партизана у среду гостују у Волгограду, код екипе Красног октобра, а Душко Вујошевић сматра да тај меч неће одлучити судбину Партизана у Еврокупу. Црно-бели у Русији вероватно без Милана Мачвана.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да његова екипа жели да се пласира у другу фазу Еврокупа, али да не сматра да је предстојећа утакмица против Красног октобра за то кључна.

"Имамо амбиције у Еврокупу, не сматрам ову утакмицу кључном, али у сваком случају морамо наћи снаге да у целој овој ситуацији одемо са самопоуздањем и да пружимо највише што можемо", рекао је Вујошевић новинарима у Београду.

Кошаркаши Партизана у среду у гостима играју против екипе Красни октобар, у четвртом колу Групе Е Источне конференције Еврокупа.

Црно-бели су и даље без победе у овом такмичењу, док је Красни октобар уписао једну победу и два пораза.

"Тешко је, али морамо да покажемо карактер. Верујем да је тачна она црногорска да је најцрње пред свитање. Морамо да урадимо оно што је наше, борећи се на сваком тренингу и утакмици да до тих лепших момената што брже дође... Има назнака да ће бити боље", рекао је Вујошевић.

Тренер Партизана је навео и да очекује брзи повратак Милана Мачвана на терен, али да је мало вероватно да ће путовати за Волгоград.

"Очекујемо повратак Мачвана. Он данас ради тестове, не знам резултате, али реално је да од следеће утакмице АБА лиге буде у саставу тима. Очекује се скорији повратак и Драгана Милосављевића, који ће бити значајан фактор у опоравку Партизана", рекао је Вујошевић и додао да су црно-бели још далеко од решења када је у питању плејмејкер.

Помоћни тренер Партизана Горан Тадић навео је да очекује да ће Красни октобар заиграти другачије под вођством новог тренера Дирка Бауермена.

"Красни октобар је селектиран да направи добар резултат у обе лиге, ВТБ и Еврокупу. Показали су доста осцилација, дефинитивно зависе од реализације у контранападу. У Јерусалиму су показали сав квалитет, али у осцилацијама су променили тренера, стигао је Дирк Бауерман. Очекујем да ће са њим бити помака у одбрани", рекао је Тадић.

Центар Партизана Никола Милутинов рекао је да његову екипу очекује тежак меч.

"Очекује нас тешка утакмица, неће бити лако, покушаћемо да дамо максимум и да одиграмо што боље ако желимо позитиван резултат на тој утакмици", рекао је Милутинов.

Меч између Красног октобра и Партизана игра се у среду од 17 часова у Волгограду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије