Читај ми!

Вујошевић: Олако смо губили предност

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић признао је да је његов тим заслужено поражен у Лакташима истакавши да је лако губио предност и допуштао домаћину серије поена.

Црно-бели су изгубили од Игокее са 83:77, у 6. колу регионалне Јадранске лиге.

"Честитам Игокеи на победи. Олако смо пуштали домаћину серије у моментима када смо на поцетку утакмице и поцетком треће цетвртине лако губили предност. Игокеа добро игра, утакмица са Цедевитом у Загребу, када су били на једној лопти до краја, био је довољан сигнал упозорења", рекао је Вујошевић за клупски сајт.

Он је оценио да су домаћини били растерећенији и боље препознавали моменте када се ломи утакмица.

"Имали су бољу прецизност из отворених позиција и ја им честитам искрено. Екипе које играју домаће такмицење су у предности у односу на оне које, као ми, играју на два фронта. Међутим, то не може да буде оправдање, поготово нама", закључио је Вујошевић.

Партизан је претрпео већ четврти пораз у Јадранској лиги, а у наредној утакмици дочекује скопски МЗТ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије