Читај ми!

Радоњић: Наду нико не може да нам одузме

Дејан Радоњић сматра да, упркос чињеници да је један кошаркаш Галатасараја плаћен као читав тим Звезде, црвено-бели могу победити у Београду уз помоћ навијача.

Тренер Црвене зведе Дејан Радоњић рекао је да његови кошаркаши морају да одиграју изнад својих могућности како би победили Галатасарај на почетку Евролиге.

"Галатасарај, као и цела Евролига, jeсу једна велика школа за нас. Овај тим Звезде има могућност да расте и сазрева кроз такве утакмице. Наду нико не може да нам одузме и желимо да уз позитивну енергију са трибина одиграмо изнад могућности, направимо подвиг и победимо турску екипу", рекао је Радоњић новинарима у Београду.

Црвена звезда ће у четвртак од 20.45 у Арени дочекати Галатарасарј у првом колу Групе Д Евролиге.

Радоњић је рекао да је турским тим изузетно квалитетан, али да је предност Црвене звезде "младост, жеља и енергија".

"Галатасарај је био одлично пласиран у Евролиги прошле сезоне. Они су задржали осовину тог екипа и уз појачања из ове године су још квалитетнији. Јасно је о каквом тиму jе рeч и какве су му могућности", казао је тренер црвено-белих.

Према његовим речима, један кошаркаш Галатасараја плаћен је као цео тим Црвене звезде, али "новац не игра на терену".

Радоњић је додао да је због повреде наступ Бранка Лазића неизвестан, док је Стефан Јовић нормално тренирао и спреман је за утакмицу.

Капитен Црвене звезде Лука Митровић рекао је да је атмосфера у екипи "феноменална" и да сви кошаркаши црвено-белих једва чекају прву утакмицу у Евролиги.

"Дошло је дуго чекана утакмицa против Галатасараја. Направили смо добру увертиру са три победе из три утакмице и у добром расположењу, с великим самопоуздањем почињемо Евролигу. Атмосфера са трибина треба позитивно да утиче на нас, а не да нас однесе на другу страну", рекао је Митровић.

Он је додао да је Галатасарај фаворит јер су квалитет и искуство на страни турског тима, "али треба да се ослонимо на нашу жељу и енергију", рекао је Митровић.

У Групи Д Евролиге, поред Звезде и Галатасараја налазе се још Лаборал Куча, Нептунас, Валенсија и Олимпијакос.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара