Читај ми!

Милојевић: Чека нас тежак посао у Софији

Тренер Мега Визуре Дејан Милојевић рекао је да његове кошаркаше чека тежак посао на гостовању Левском у Софији у другом колу Јадранске лиге. Мега је у првом колу код куће победила МЗТ Скопље после продужетка, док је Левски убедљиво изгубио од Црвене звезде.

Утакмица у Софији игра се у среду од 18 часова, а тренер Дејан Милојевић сматра да са Левским предстоји тежак окршај упркос томе што је дебитант у такмичењу.

"У другом колу очекује нас утакмица са дебитантом у лиги. Левски је против Звезде јако добро играо и мислим да нас чека тежак посао. Трудићемо се, борићемо се и надам се да ће се меч завршити нашом победом", рекао је Милојевић.

Он је казао да је његов тим у првом колу својим неискуством дозволио ривалу да избори продужетак, али да је ипак задовољан.

"Задовољан сам како је прошло прво коло. Била је тешка утакмица, имали смо одличног противника. Два минута пред крај утакмице смо водили са великом предношћу, али је наше неискуство дошло до изражаја. Срећом, екипа се одлично снашла у продужецима и успела да победи", рекао је Милојевић.

Плејмејкер Огњен Јарамаз такође је био задовољан и обећао је борбу у Софији.

"У сваком такмичењу прва утакмица је најтежа, поготову када у тиму имате девет младих и врло неискусних играча. Сигуран сам да ће нам много значити што смо победом почели лигу. Стекли смо самопоуздање и надам се да ћемо наставити у победничком духу. Чека нас врло занимљиво гостовање и врућ терен, али надам се победи. Даћемо све од себе и пружити одличну партију", рекао је Јарамаз.

Утакмица у Софији ће за већину играча Меге бити прво гостовање.

"Атмосфера у тиму је одлична, врло добро смо се уклопили како на терену тако и ван њега. Сви смо приближно истих година, интересовања су нам слична, схватања такође, тако да то све доприноси одличној хемији која влада", рекао је Јарамаз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара