Читај ми!

Радоњић: Цибона је велико искушење за нас

Дејан Радоњић сматра да ће меч са Цибоном бити велико искушење за Црвену звезду, али каже да се у тешким мечевима гради екипа.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић оценио је да предстојећа утакмица са Цибоном у Јадранској лиги представља велико искушење за његову екипу и додао да очекује да види напредак у игри.

"Дуел са Цибоном на њеном терену биће велико искушење за нашу младу екипу. Ипак, очекујем да ћемо кроз још један тежак меч наставити да градимо тим", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Он је навео да не зна да ли ће сутрашњем мечу другог кола Јадранске лиге моћи да рачуна на репрезентативног плејмејкера Стефана Јовића.

"Још не знамо да ли ћемо у Загребу бити комплетни, јер је Јовић пропустио тренинг после меча са Левским. Ради се о лакшој повреди, али тек на дан утакмице знаћемо да ли ће он бити у саставу", навео је Радоњић.

Тренер црвено-белих истакао је да се Цибона консолидовала и стабилизовала после финансијских проблема на крају прошле сезоне.

"Загрепчани су успели успешно да надоместе одласке Шарића и Планинића довођењем Лалића и Бараћа. Међутим, за њих је најзначајније да су продужили сарадњу са плејмејкером Блесингејмом и искусним играчима који су дуго у систему као што су Давор Кус и Марин Розић. Можда и најзвучније појачање добили су непосредно пред почетак лиге у лику Ван Острома", закључио је Радоњић.

Звезда је у првом колу регионалног такмичења савладала Левски, док су Загрепчани на свом терену поражени од Олимпије.

Утакмица другог кола Јадранске лиге између Цибоне и Црвене звезде игра се сутра од 20 сати у Загребу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара