Читај ми!

Партизан славио у Мађарској, победа Меге

Кошаркаши Партизана победом су почели такмичење у Јадранској лиги ове сезоне, пошто су у гостима победили Солнок са 60:55 (10:11, 19:14, 15:12, 16:18). Мега Визура после продужетка савладала МЗТ, Крка изненадила Цедевиту.

Партизан је водио скоро током целе утакмице, а имао је и двоцифрену разлику, али је завршница ипак била узбудљива. Црно-бели су пет минута пре краја водили 55:42, али је Солнок направио серију од 9:0 и пришао на 55:51.

Период од скоро пет минута без коша прекинуо је Никола Милутинов, који је минут пре краја дао кош за 57:51. Шампион Србије није после тога дозволио никакво изненађење.

Партизан је играо без појачања Еда Мурића и Андреје Милутиновића, због административних разлога и повреде.

По 13 поена постигли су Миленко Тепић и Михаило Андрић, док је Никола Милутинов завршио меч са девет поена и осам скокова.

Давид Војвода постигао је 18, а Стефан Синовец 17 поена за Солнок.

Кошаркаши Крке победили су у Новом Месту Цедевиту са 80:72 (21:24, 17:23, 22:8, 20:17) у првом колу Јадранске лиге.

Крку је до тријумфа над вицешампионом лиге и Евролигашем дошла највише захваљујући сјајном плејмејкеру Малкому Реју Армстеду, који је постигао 31 поен.

Најефикаснији у Цедевити био је Миро Билан са 13 поена.

Кошаркаши Мега Визуре победили су у Сремској Митровици после продужетка екипу МЗТ-а из Скопља са 103:95 (25:14, 16:13, 23:30, 20:26, 19:11).

Сјајну партију за домаћи тим пружили су Никола Јокић и Ненад Миљеновић. Јокић је постигао 27 поена и ухватио 15 лопти, а Миљеновић је дао 26 поена и поделио 10 асистенција.

Марко Симоновски предводио је македонску екипу са 28 поена, а Урош Лучић постигао је 18.

Екипа Мега Визуре у следећем колу у среду гостује у Софији дебитанту у регионалном такмичењу, Левском.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се