Читај ми!

Извињење Јаке Блажича

"Жао ми је због свега што се десило и преузимам потпуну одговорност. Извињавам се таксисти са којим сам се сударио, али и свом клубу и навијачима због свих непријатности које сам проузроковао", изјавио је Јака Блажич, првотимац Црвене звезде Телеком поводом саобраћајне незгоде коју је изазвао у суботу, у којој није било повређених.

Словеначки интернационалац је код судије за прекршај већ платио предвиђену казну у износу од 16.000 динара, а сносиће санкције и према Дисциплинском правилнику КК Црвена звезда Телеком у износу два месечна примања и накнадом комплетне материјалне штете. На тај начин клуб ће ставити тачку на цео овај случај.

"Свесни смо да је у овом тренутку Јаки Блажичу најтеже, јер се увек истицао примерним понашањем, а према свим обавезама се односио максимално професионално. Погрешио јесте, а за свој поступак сноси одговорност. Сигурни смо да је извукао поуку, а најважније је да није било повређених", кажу у клубу.

КК Црвена звезда Телеком изражава жаљење због овог догађаја и као клуб који велику пажњу поклања друштвеној одговорности, даће свој допринос акцијама које имају за циљ повећање безбедности у саобраћају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се