Читај ми!

Радоњић: Почетни грч и притисак

Тренер косаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после победе над бугарским прваком Левским да се на почетку утакмице код његових изабраника осетио грч и притисак.

Црвено-бели суу Пиониру славили резултатом 85:55, у 1. колу регионалне Јадранске лиге.

"Пре меча имали смо представљање екипе за нову сезону, а оно је направило додатно оптерећење. Било нам је потребно време да дођемо до планиране игре. Левски је на старту показао потенцијал и таленат, биће конкурентна екипа, посебно на свом терену. Користили су наше проблеме у игри у првој четвртини и у већем делу друге. У наставку смо имали добру дозу агресивности у игри, а плод тога били су и потези који су подизали самопоуздање екипи", изјавио је Радоњић за клупски сајт.

Он је истакао да је фантастично што су навијачи дошли у великом броју и изразио наду да ће таква посета бити настављена.

"Ми ћемо се трудити да будемо све бољи и да дижемо сегменте игре који још нису на потребном нивоу. Ипак, сигуран сам да ћемо бити прави када то буде најпотребније. Очекује нас меч против Цибоне која је можда и јача ове сезоне него што је била претходне. На тој утакмици моћи ћемо конкретније да видимо у ком смо стању тренутно и да проценимо колико ће нам још времена требати да дођемо до нивоа који је задовољавајући за овај део сезоне", закључио је Радоњић.

Један од дебитаната у црвено-белом дресу, Немања Дангубић, навео је да је присуство великог броја навијача много значило екипи.

"Покушавали смо да наметнемо свој ритам игре, а то смо успели у другом полувремену. Желео бих да честитам играчима Левског на фер игри и борби. На нама је сада да се окренемо следећој утакмици, имамо још пуно да радимо", казао је Дангубић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара