Читај ми!

Јовић: Ово је један велики сан

Стефан Јовић добро се уклопио у нову екипу, а све му се променило од када је добио позив за репрезентацију Србије. "Ово је један велики сан, за два и по месеца се све променило, после сезоне за заборав, у којоj сам имао много проблема, спортских и здравствених", рекао је Јовић новинарима у Арени.

Према његовим речима, Звезда ове сезоне има "младу и  полетну екипу".

"Драго ми је што су сви насмејани и што са нестрпљењем очекују почетак сезоне. Има много потенцијала, биће бржа кошарка него прошле године и надам се да ћемо успети све што смо зацртали као циљеве", рекао је Јовић.

Он, ипак, није желео више о циљевима црвено-белих јер, како је рекао, то право има само тренер Дејан Радоњић.

Јовић, који је последње Звездино појачање, казао је да ће покушати да се што боље припреми за почетак сезоне, иако је имао мало времена за одмор због обавеза у репрезентацији Србије.

"За сада је све ОК и потрудићу се да се што боље спремим за почетак. Мало ми је неопходан одмор, али у договору са тренером и физиотерапеутом држим одређен ритам да бих био што спремнији", казао је овај 23-годишњи плејмејкер.

Јовић је истакао да нема разлога да има било какав притисак, јер му је селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић унео велико самопоуздање.

"Не поштујем никога када изађем на терен, тако ће бити и у Звезди", додао је Јовић.

Он је навео да му је Ђорђевић веровао у репрезентацији, као и да види да Радоњић озбиљно рачуна на њега.

"Најбитније ми је што се слика о мени променила, било је много скептичних када се појавило моје име на списку репрезентације", рекао је Јовић.

Звезда ће нову сезону почети у петак, када ће у хали Пионир дочекати Левски у првом колу Јадранске лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара