Читај ми!

"Аџибадем" спонзор Звезде и Партизана

Кошаркашки клубови Партизан и Црвена звезда потписали су уговор о сарадњи са турском клиником "Аџибадем".

Кошаркашки "вечити ривали" потписали спонзорски уговор са угледном турском клиником.

"Аџибадем" је претходно успоставио сарадњу са фудбалским клубовима Партизан, Црвена звезда, Нови Пазар и Кошаркашким савезом Србије.

"Велико ми је задовољство што сам овде. Имам поштовање према држави Турској, која доста улаже у спорт и овај споразум је велика ствар за сваки клуб. Партизан има највише амбиције и драго ми је што ћемо сарађивати са најбољима у тој области. Велика ствар је што ће овако велика фирма да улаже у два највећа клуба у Србији. Сигуран сам да ће ова сарадња дати резултате", рекао је Даниловић на конференцији за медије у хотелу "Метропол".

Први човек Црвене звезде Небојша Човић изразио је велико задовољство поводом потписивања уговора са турском компанијом.

"'Аџибадем' је светски бренд, потпуно оријентисан на спорт. Задовољство ми је што је тако велика компанија препознала наша два клуба. После фудбалских клубова Партизана и Црвене звезде, 'Аџибадем' ће бити спонзор и кошаркашима и односи између нас треба да буду на највишем могућем нивоу јер смо ми перјанице српског спорта. Верујем да ће ова сарадња помоћи 'Аџибадему' да се прошири на нашим просторима", навео је Човић.

Директор "Аџибадема" Мехмет Али Ајдинлар рекао је да му је част што ће његова клиника сарађивати са Партизаном и Црвеном звездом.

"Част ми је што сам данас овде. Ми као 'Аџибадем група' увек смо подршка у спорту. Имамо сарадњу са 45 клубова и федерација. Надам се да ћемо бити успешни", казао је Ајдинлар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара