Читај ми!

Звезда победила Панатинаикос

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Панатинаикос 78:69 (18:11, 22:21, 17:16, 21:21), у првом колу турнира у Милузу. Наредни противник црвено-белих Бајерн из Минхена.

Црвено-бели су одиграли веома добру утакмицу и заслужено победили трофејни грчки тим на изузетно јаком припремном турниру у Француској.

Иако су били ослабљени неиграњем Лазића, Дангубића и Калинића, изабраници тренера Дејана Радоњића водили су током читавог меча и потпуно заслужено славили против шестоструког првака Европе.

У другом полувремену у нападу су одлично функционисали Марјановић и Вилијамс, одбрана је била на врло високом нивоу, па је стечену предност Звезда успела да сачува.

Најефикаснији у редовима црвено-белих био је Бобан Марјановић са 18 поена, а двоцифрен учинак имали су и амерички интернационалци. Чарлс Џенкинс је постигао 13, а Маркус Вилијамс 11 поена.

Стрелци у овом мечу били су још Ребић 4, Митровић 9, Чворовић 2, Цирбес 9, Гудурић 5, Тејић 4 и Блажич 3.

На турниру у Милузу кошаркаше Црвене звезде чекају још две значајне провере, у суботу против Бајерна из Минхена и у недељу против Стразбура.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара