Читај ми!

Партизану забрањена регистрација странаца!

У кошаркашки клуб Партизан стигла забрана регистрације страних играча Кошаркашког арбитражног трибунала због спора са Јаком Клобучаром. Како наводе у клубу, спор је настао због преваре његовог менаџера, а да је стваран дуг 38.000, а не 130.000 евра.

Клобучар је 2010. године потписао трогодишњи уговор са Партизаном, али је он раскинут 2011. Словеначки играч је тражио преостали новац и није успео да се споразуме са Партизаном, тако да је случај завршио на БАТ-у, који је пресудио да црно-бели треба да му плате нешто више од 130 хиљада евра.

Тренер Партизана Душко Вујошевић окривио је играчевог менаџера Александра Рашковића за ову ситуацију, наводећи да је он "преварио" председника Партизана Предрага Даниловића.

"Ми смо му дуговали 38.000 евра, али је његов менаџер Аца Рашковић преварио председника Партизана, рекавши му да ће потписати допуну само про форме, да би се добило на времену за БАТ, рекавши да никад неће тражити тај новац", рекао је Вујошевић.

"То мора да се плати што пре или ће клуб престати да постоји. Блокиран је због Аце Рашковића, за кога поуздано знамо да је Клобучаров менаџер, иако он то наводно није", додао је Вујошевић.

Тренер Партизана је казао да је клуб нудио да играчу исплати 38.000 евра, али да је он то одбио. Нико други из управе Партизана није желео да коментарише новонасталу ситуацију, нити је могао да одговори како ће се решавати овај проблем.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се