Читај ми!

Боби: Напоран рад ће се исплатити

Црвено-бели се налазе на Златибору где одрађују базични део припрема, који је увек најтежи и који играчи најмање воле. Ипак, физичка кондија је кључ пред уигравање за напорну сезону која је пред играчима. Искусни центар Бобан Марјановић је свестан чињенице да без снаге нема успеха. Боби се осврнуо и на новајлије у тиму за које је рекао да су одлични играчи и добри момци.

Центар Црвене звезде Бобан Марјановић рекао је да екипа напорно ради на припремама на Златибору и да верује да ће се уложни труд исплатити током сезоне.

"Радимо стварно одлично. Мислим да ће се временом све сложити како треба и да ће се одразити на резултате. Сада смо фокусирани да овај базични део припрема прође без повреда. Мени је сада доста лакше него на почетку у Железнику, али желимо да прођемо овај тежак део како треба, да бисмо сви били спремни на напоре који ће бити у току сезоне", рекао је Марјановић.

Црвена звезда је у односу на прошлу сезону доста променила екипу, а Марјановић је оценио да то није променило много тога.

"Сви су одлични играчи и одлични момци, добро се допуњавамо и тренинзи су веома квалитетни. Фали нам још четири играча, али су ту момци који нам пуно помажу и на неки начин надокнађују изостанак репрезентативаца. Тренер има свој план који ми испуњавамо на тренинзима од када смо стигли на Златибор", рекао је он.

У четвртак Звезду очекује и прва провера - првак Румуније Асесофт.
"Прошле године смо играли са њима, половину играча знам, као и цео стручни штаб. За њих игра мени добро познати (Драган) Лабовић. То је наша прва провера, али пре бих рекао тренинг утакмица. Кренули смо пре само 15 дана и желимо да видимо докле смо дошли, пре свега физички", рекао је Марјановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се