Вилијамс: Дошао сам да помогнем

Кошаркашки клуб Црвена звезда представио је своје највеће појачање овог лета - америчког плејмејкера Маркуса Вилијамса. Дошао сам да помогнем екипи и побеђујем са њом, поручио је Вилијамс.

Након непреспаване ноћи услед напорног пута, Маркус Вилијамс је званично предстваљен као нови организатор игре Црвене звезде.

"Кратко сам овде, али Београд ми се већ свиђа. Још нисам ни стигао у Србију, али сам могао да видим да Звезда има много навијача. Јер, неки момци су се о мени распитивали у авиону на путу од Цириха до Београда. Када сам слетео у Београд, многи су пожелели да се сликају са мном, био је то јако леп осећај. Управо из тог разлога сам узбуђен што ћу играти пред таквим навијачима", рекао је Вилијамс и наставио:

"Прошле сезоне када сам са Локомотивом гостовао у Комбанк арени видео сам да је атмосфера таква да даје снагу домаћем тиму који буквално као да има играча више", рекао је он.

На констатацију новинара да је на отварању евролигашке сезоне прошле године пружио изванредну партију против Звезде Вилијамс је рекао:

"Имао сам много отворених шутева, па сам погађао. Надам се да ћу успети да поновим такаве мечеве", изјавио је Вилијамс.

Он није желео да даје велика обећања само је констатовао:

"Могу само да обећам да ћу напорно да радити и у свакој ситуацији се трудити да помогнем тиму и да побеђујемо зеједно", закључио је Вилијамс и потом се упутио на Златибор, где ће се прикључити екипи на припремама.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се