Читај ми!

Леброн: Враћам се кући!

Леброн Џејмс одлучио да каријеру настави у Кливленду, односно да се врати у свој родни крај и тим у којем је започео блиставу НБА каријеру. Не обећавам титулу, али даћу све од себе да Кливленд одведем до врха, рекао Леброн Џејмс.

Леброн Џејмс, после четири године проведене у Мајамију и две освојене титуле, одлучио је да се врати у Кливленд, град близу којег је одрастао и тим у којем је започео НБА каријеру.

"Одувек сам веровао да ћу се једног дана вратити. Не због тима, или организације, осећам да је моја дужност изнад тога. Враћам се кући", изјавио је Леброн Џејмс.

Џејмс је један од најбољих кошаркаша данашњице. Пре више од десет година, "Краљ" је изабран као први пик на драфту од стране Кавалирса, где је постао једна од водећих звезда НБА лиге. Ипак, 2010. године, решио је да оде у Мајами како би себи повећаo шансе да освоји шампионски прстен.

"Када сам отишао из Кливленда, имао сам мисију. Отишао сам у Мајами због Вејда и Боша, сматрао сам да заједно можемо да урадимо нешто чаробно. И то смо урадили. Желео сам титулу, освојили смо две. Мој циљ је да освојим што више трофеја у каријери, али најважније за мене је да донесем трофеј у североисточни Охајо", рекао је за Спортс Илустрејтед Леброн Џејмс.

Леброн очекује да помогне младој, али талентованој екипи на путу до самог врха лиге.

"Не обећавам титулу. Знам колико је тешко до ње доћи. Знам да нисмо спремни сада, али можда већ следеће године... Могу да помогнем да Ирвинг постане један од најбољих бекова у лиги, да унапредим игру осталих играча, али и да поново играм са Варежаом, једним од мојих омиљених саиграча", реако је Леброн.

Џејмс је у каријери освојио две шампионске титуле, четири пута је био најбољи играч лиге, десет пута је учествовао у Ол-стар мечевима.

Леброн је и даље најбољи стрелац Кливленда свих времена...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво