Рајаковић помоћни тренер Оклахоме!

Сјајна вест и велико признање стигло је из најјаче кошаркашке лиге на свету – српски тренер Дарко Рајковић постао је помоћни тренер НБА тима Оклахома Сити Тандера!

Српски стручњак Дарко Рајaковић промовисан је у помоћног тренера Оклахоме.

"Дарко поседује завидну кошаркашку биографију, Његово знање и способност у раду са нашим младим играчима које је показао У Тулси, буквално нас је приморалa да му пружимо прилику на главној сцени", истакао је први тренер Тандера Скот Брукс.

Није то био крај комплиментима које је Брукс упутио српском тренеру:

"Он је свестан и потпуно разуме таленте које ми имамо, а захваљујући његовом предвођењу Тулсе Дарко је све време показивао константност у раду. Сигуран сам да ће додати нову димензију нашем Стручном штабу", тврди Брукс.

На клупи Тулсе за две године Рајaковић је остварио скор 51-49, а у сезони 2012 -13 стигао је до полуфинала НБДЛ лиге. То му је референца да ради са једним од најбољих тандема елитне лиге Кевином Дурантом и Раселом Вестбруком.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво