Читај ми!

"Краљ" се враћа кући?

Леброн Џејмс преговара са Кливлендом о повратку у Охајо. Неки мисле да је "краљ" Џејмс озбиљан у намери да се врати у Кливленд и "окаје грехе", док поједини медији сматрају да само притиска управу Мајамија да појача тим за наредну сезону.

Најдоминантнији кошаркаш данашњице Леброн Џејмс преговара са Кливлендом о могућем повратку у клуб у чијем дресу је провео седам година.

Џејмсов агент Рич Пол разговарао је ове недеље са челницима Кливленда, пошто је Џејмс продужио одмор са породицом, рекла је агенцији Асошиејтед прес особа упозната са детаљима разговора.

"Краљ" Џејмс је слободан играч пошто је прошле недеље искористио опцију и две године раније раскинуо уговор са Мајамијем, са којим је играо у четири узастопна финала НБА лиге и освојио две титуле.

После пораза ове сезоне од Сан Антонија, Џејмс је рекао да ће током лета одлучити где ће наставити каријеру.

Он је седам година играо за Кливленд, а 2010. године је прешао у Мајами, што му огроман број навијача Кливленда није опростио, пре свега због начина на који је то учинио. 

Кливленд је недавно ангажовао бившег тренера Макабија из Тел Авива Дејвида Блата и потписао нови петогодишњи уговор вредан 90 милиона долара са Кајријем Ирвингом.

Новинари су пре две године после утакмице Мајамија у Кливленду питали Џејмса да ли би могао поново да игра за Кавалирсе, а он је одговорио потврдно.

"То би било сјајно. Било би забавно поново играти пред тим навијачима. Не можете предвидети будућност, само се надам да ћу остати здрав. Не искључујем могућност повратка, а ако одлучим да се вратим, надам се да ће ме навијачи прихватити", рекао је тада Џејмс.

Ипак, поједини амерички медији спекулишу да је Џејмс преговорима са Кливлендом само желео да притисне управу Мајамија да појача тим за наредну сезону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво