Читај ми!

Мело - између Хјустона и Чикага

Хјустон Рокетси, баш као и Чикаго Булси, испред своје хале показали Кармелу Ентонију како би изгледао у њиховом дресу.

Хјустон Рокетси по сваку цену желе Кармела Ентонија, једног од најтраженијих слободних агената у НБА лиги. Зато, покушавају на све начине да га убеде да је највећи град Тексаса право место за њега.

Мело је, после три године проведене у "великој јабуци", слободан у избору нове средине. Готово је извесно да ће Мело прећи у клуб који има веће амбиције од Никса, тачније онај који је најспособнији да "нападне" финале плеј-офа, па чак и титулу. 

Тренутно, преносе амерички медији, најупорнији и најконкретнији су Хјустон и Чикаго Булси, који, интересантно, имају идентичну тактику као и Хјустон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије