Читај ми!

Вујошевић: Концентрисано и мотивисано на Раднички

Пред црно-белима је нови дерби у Суперлиги Србије, меч у Пиониру Против Радничког из Крагујевца. Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујосевић рекао је да његова екипа предстојећу утакмицу против Радничког мора одиграти мотивисано и концентрисано. Сусрет се игра у недељу са почетком у 21.00 час. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Партизан у Суперлиги заузима друго место са 13 бодова, односно шест победа и једним поразом, док је Раднички трећи са 11 бодова, односно четири тријумфа из седам мечева.

"Без обзира што смо их трипут побеђивали ове сезоне, увек је тешко и биће још теже. Битно нам је да спречимо њихов шут са дистанце и брзе контре, а да искористимо нашу висинску предност", рекао је Вујошевић.

"Раднички је квалитетан и амбициозан противник. Циљ им је да се и наредне сезоне такмиче у Јадранској лиги, а притом да избегну плаћање од 150.000 евра. Њима је то јако битно, па им је тако сваки меч изузетно занчајан, самим тим и овај", казао је Вујошевић.

Шеф стручног штаба Партизана оценио је да Раднички игра атипичну кошарку са доста шута са дистанце.
"Играју брзо и са доста шута за три поена и то са позиција четири и пет. С друге стране, играју са нижом поставом, понекад са комбинованим одбранам", рекао је тренер црно-белих.

Вујошевић је додао да се здравствени билтен екипе поправља.
"Изашли смо из последња два дуела испребијани. Ритам је такав да повреда нема времена да се истретира. (Никола) Милутинов није фит, примио је ударац у ЗЗелезнику и одиграо је тамо добро упркос великом болу. (Александар) Павловић је такође нешто боље", казао је Вујошевић.

Кошаркаш Партизана Михајло Андрић изразио је наду да ће екипа тријумфовати и четврти пут ове сезоне против Радничког.
"Меч који нам предстоји је јако битан. Важно је да што боље уђемо у њега, као и да пружимо максимум. Надам се да ћемо успети поново да их победимо", казао је Андрић.

Партизан ће у недељу од 21.00 у Хали Пионир дочекати Раднички из Крагујевца у утакмици 8. кола Суперлиге Србије. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије