Читај ми!

Правичне казне за тучу у Железнику

Због инцидената на мечу у Железнику Душко Вујошевић и Жофре Ловерњ из Партизана и Иван Смиљанић из ФМП-а кажњени су новчано, док је плеј "пантера" Слободан Дунђерски суспендован. Изречене казне и за "вечити дерби".

Дисциплинска комисија Суперлиге изрекла је казне због инцидената на мечу 6. кола између ФМП Железника и Партизан НИС-а.

Душко Вујошевић, Жофре Ловерњ и Иван Смиљанић кажњени су са по 11.500 динара због техничке и 57.500 динара због искључујуће грешке.

Изречене су казне и за прошло коло, поново тренеру Партизана Вујошевићу, који је кажњен са 115.000 динара због "неспортског коментарисања суђења после утакмице са Црвеном звездом".

Плејмејкер ФМП-а Дунђерски, који је започео озбиљнији сукоб тако што је ударио Ловерња у лице, кажњен је са 115.000 динара и утакмицом суспензије. Такође, одлучено је и да се за осмо коло суспендује судија Миливоје Јовчић због "неквалитетно обављене дужности".

Што се тиче претходног, петог кола, због техничких грешака у дербију по 11.500 динара мораће да плате Тадија Драгићевић и Давис Бертанс.

Као организатор утакмице против Звезде, Партизан је кажњен са 57.000 динара због убацивања предмета на терен, са 34.500 динара због слабе редарске службе и зато што "судије нису имале пратњу од свлачионице до паркинга".

Због поновљеног случаја убацивања тврдих предмета на паркет кажњена је и Звезда, са 69.000 динара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара