Звезда "прегазила" Црнокосу

Црвена звезда у "Пиониру" убедљиво савладалу Црнокосу из Косјерића са 109:68 и тако забележила шесту победу у шампионату. Борац против Металца оставрио прву победу у Суперлиги (79:61).

Кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду Црнокосу из Косјерића са 109:68 (21:22, 28:10, 33:13, 27:23) и тако остали непоражени и после шест кола Суперлиге.

Црнокоса се добро држала у првој четвртини, после чега је Звездин квалитет дошао до изражаја. Тренер домаћих Дејан Радоњић уводио је у игру све кошаркаше који су одиграли балансирано у нападу.

Марко Тејић и Рашко Катић постигли су по 16 поена, Бобан Марјановић 15, а Олександр Липовиј 13. Најефикаснији у тиму Црнокосе био је Бојан Станојевић са 14 поена.

"Одиграли смо добро у одбрани и скоро 50 одсто шутирали за три поена. То је био кључ победе. Испунили смо оно што смо планирали и желели, а млађи играчи су показали да на њих треба и мора да се рачуна у предстојећем периоду", рекао је тренер Звезде Дејан Радоњић.

Шеф стручног штаба Црнокосе Благоја Ивић рекао је да је његовом тиму битно да побеђује екипе свог ранга.

"Утакмица је била таква каква јесте. Небитно је да ли смо изгубили са 15 или 30 поена разлике, битно је да добијамо екипе које су у нашем рангу, поготово на домаћем терену", рекао је Ивић.

Кошаркаши Борца убедљиво су савладали Металац са 79:61 и тако остварили прву победу у Суперлиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара