Вориорси, Пејсерси и Тандер изборили мајсторице

Победама у шестим мечевима четвртфинала екипе Индијана пејсерса, Оклахома сити тандера и Голден стејт вориорса изборили су седму, одлучујућу утакмицу. Индијана је славила у Атланти са 95:88, Оклахома у Мемфису резултатом 104:84, а Ратници су код куће савладали Клиперсе. Одлучујући мечеви ових серија играју се у суботу.

Кошаркаши Индијане, Оклахоме и Голден стејта изборили су ноћас одлучујуће, седме утакмице за пласман у полуфинале плеј-офа у НБА лиги.

Индијана је на гостујућем терену победила Атланту са 95:88 и изједначила на 3:3 у првом колу плеј-офа Источне конференције.

Дејвид Вест и Пол Џорџ предводили су Пејсерсе до победе са по 24 поена, Ленс Стивенсон додао је 21, а Џорџ Хил 14 поена.

У екипи Атланте Џеф Тиг био је најефикаснији са 29 поена, док је Пол Милсап додао 16 поена и 18 скокова.

Атланта је у последња три минута утакмице ушла вођством од 84:79, али је Индијана серијом од 16:4 успела да преокрене и избори мајсторицу, у којој ће у суботу бити домаћин.

Оклахома је на гостујућем терену победила Мемфис са 104:84 и изједначила на 3:3 у првом колу плеј-офа Западне конференције.

Кевин Дјурент био је најефикаснији у победничком тиму са 36 поена и 10 скокова, а добру партију пружио је и Расел Вестбрук постигавши 25 поена.

Марк Гасол био је најефикаснији у екипи Мемфиса са 17 поена, Зек Рендолф додао је 16, уз осам скокова.

Оклахома је на полувремену имала 15 разлике и предност је сачувала до краја, а то је тек друга утакмица у серији која је завршена у регуларном делу утакмице.

Одлучујућа, седма утакмица игра се у суботу, а домаћин ће бити Оклахома.

Голден стејт је на свом терену победио Лос Анђелес клиперсе са 100:99 и изједначио на 3:3 у првом колу плеј-офа Западне конференције.

Вориорсе је до победе предводио Стивен Кари са 24 поена и девет асистенција, Андре Игуодала додао је 15, а Дрејмонд Грин 14 поена и 14 скокова. Српски кошаркаш Немања Недовић није улазио у игру.

Џамал Крофорд био је најефикаснији у екипи из Лос Анђелеса са 19 поена, Мет Барнс додао је 18 поена и 11 скокова, а Блејк Грифин 15 поена. Деандре Џордан убацио је девет поена и имао је 19 скокова.

Седма утакмица игра се у суботу у Стејплс центру у Лос Анђелесу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара