Симоновић: Победа нашег карактера

Капитен кошаркаша Црвене звезде Марко Симоновић истиче да је поносан на своје саиграче јер су се издигли након болног пораза од Цибоне у полуфиналу регионалне лиге. Доказали смо да имамо квалитет да се боримо за сам врх, рекао је Симоновић дан након победе црвено-белих у "вечитом дербију".

Капитен кошаркаша Црвене звезде Марко Симоновић рекао је да је његова екипа показала квалитет у утакмици са Партизаном у Суперлиги Србије.

"Ово је била веома битна победа, били смо у великом грчу у првом полувремену, али смо на крају показали да смо озбиљан тим. Доказали смо да имамо квалитет да се боримо за сам врх. Звезда увек има највише циљеве и даћемо све од себе у тој борби. Надам се најбољем", рекао је Симоновић.

Звезда је у среду у хали Пионир у утакмици петог кола Суперлиге Србије победила Партизан са 75:72, а 19 секунди пре краја сусрета Симоновић је погодио за три поена, па су црвено-бели тако стекли четири поена предности.

"Знате да не бежим од тих последњих шутева. Данас сам ја шутирао, сутра ће неко други. Битно је да добијамо и да се дижемо", оценио је капитен црвено-белих.

Симоновић је рекао да му је драго што се Звезда прва издигла из прошлонедељног пораза у полуфиналу Јадранске лиге од Цибоне.

"И једни и други смо неочекивано испали у полуфиналу Јадранске лиге и било је само питање ко ће се од нас први подићи. Они су били близу, али овога пута смо ипак ми били успешнији. Јако сам поносан на тим, јер смо показали да имамо победнички карактер и да је оно што се десило против Цибоне била последица лошег дана", казао је он.

Црвена звезда се овом победом издвојила на врху табеле са свих пет победа из пет мечева, док је Партизан други са четири тријумфа и једним поразом.

У наредном колу црвено-бели дочекују екипу Црнокосе, док Партизан гостује код ФМП-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара