Читај ми!

Булси на коленима, Бруклин пао у Торонту

Вашингтон још једном у Чикагу савладао Булсе и повео са 2:0 у серији. После продужетка, 101:99. Наредне две утакмице играју се у Вашингтону. Индијана изједначила против Атланте, Торонто бољи од Бруклина.

У другој утакмици четвртфинала плеј офа Источне конференције америчке професионалне кошаркашке лиге (НБА) Вашингтон је јутрос у Чикагу, после продужетка, савладао Булсе са 101:99 (31:20, 25:29, 14:26, 21:16, 10:8) и повео са 2:0 у серији у којој се игра до четири победе.

До другог брејка у четвртфиналној серији Вашингтон је предводио Бредли Бил са 26 кошева. Њему уз раме био је Нене са 17, од чега је шест убацио у продужетку, и Џон Вол који је утакмицу завршио са 16 поена.

У пораженом Чикагу истакли су се Ди Џеј Аугустин са 25 и Таж Гибсон са 22 коша.

Наредне две утакмице играће се у Вашингтону од којих је прва на програму у ноћи између среде и петка.

Кошаркаши Торонта победили су на свом терену Бруклин са 100:95 и изједначили на 1:1 у првом колу плеј-офа Истока. Репторсе је до победе предводио Демар Дерозан са 30 поена, од којих је 17 постигао у последњој четвртини, Амир Џонсон додао је 16, а Јонас Валанчијунас 15 поена и 14 скокова.

У екипи Бруклина Џо Џонсон био је најефикаснији са 18 поена, Дерон Вилијамс додао је 15, а Мирза Телетовић 14 поена.

Трећа утакмица игра се у петак, а Бруклин ће бити домаћин. 

Кошаркаши Индијане победили су на свом терену Атланту са 101:85 и изједначили на 1:1 у првом колу плеј-офа Истока.

Пол Џорџ предводио је Пејсерсе до победе са 27 поена, 10 скокова и шест асистенција, Луис Скола убацио је 20 поена и имао је седам скокова. Џорџ Хил додао је 15 поена, а постигао их је у другом полувремену.

Пол Милсап био је најефикаснији у екипи Атланте са 19 поена, а Џеф Тиг додао је 14 поена.

Трећа утакмица игра се у четвртак у Атланти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се