Читај ми!

Партизан муче повреде

Уочи меча другог кола Суперлиге Србије против Борца "црно-беле" и даље муче проблеми са повредама и још је неизвесно да ли ће екипа бити комплетна на гостовању у Чачку.

Помоћни тренер кошаркаша Партизана Велимир Гашић рекао је да црно-бели против Борца у Чачку настављају серију тешких утакмица у Суперлиги и да још не зна да ли ће екипа бити комплетна на том гостовању.

"У серији смо тешких утакмица које ћемо одиграти у наредних неколико дана што захтева концентрацију целог тима. Имамо извесних проблема са повредама, Гагић није играо у Истанбулу у Евролиги, али биће у екипи. Богдановић није озбиљније повређен, док Бертанс има одређених проблема", рекао је Гашић на конференцији за новинаре у хали Пионир.

Он је навео да веома поштује Борац, јер се ради о важном клубу за српску кошарку.

"Борац је након извесног времена поново актер суперлиге и драго ми је због тога. То је значајно за српску кошарку, не треба да причам колико је овај клуб избацио добрих играча. Долазак Партизана дигао је на ноге цео Чачак", додао је Гашић.

Кошаркаш Партизана Михајло Андрић упозорио је да не сме да буде опуштања у екипи.

"Очекује нас важан меч. Идемо на победу, Борац има добар домаћи терен, морамо да будемо обазриви", казао је Андрић.

Меч другог кола Суперлига Србије између Борца и Партизана игра се сутра од 19 сати у Чачку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара