Нелсон: Три поена се стижу за један напад

Кошаркаши Црвене звезде најављују јако тежак меч против украјинског Будивељника, у коме их победа од четири или више поена води у полуфинале Еврокупа. Очекујем веома тешку утакмицу, морамо да одиграмо пред нашим навијачима чврсто да бисмо дошли до победе. Будивељник је веома добар тим, биће добар меч, рекао је популарни "Адмирал" Нелсон.

Кошаркаш Црвене звезде Демаркус Нелсон рекао је да његова екипа мора да одигра добро и чврсто у одбрани како би у предстојећој утакмици победила Будивељник и пласирала се у полуфинале Еврокупа.

"Они су комплетан тим. Њихови бекови су нас намучили у прошлом мечу, а имају и одличне високе играче. Морамо да одиграмо боље у одбрани јер смо у првој утакмици са Будивелником направили много грешака у том сегменту. Ако смањимо број грешака на минимум, мислим да ћемо бити близу победе", рекао је Нелсон за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде у среду од 19.30 у Београдској арени играју против украјинског Будивљеника, реванш утакмицу четвртфинала Еврокупа.

Црвено-бели су у првом мечу изгубили са 79:82, па им је потребно да надокнаде тај заостатак како би се пласирали међу четири најбоље екипе Еврокупа.

"Три поена је разлика која се стиже у једном нападу и то морамо да урадимо. Очекујем веома тешку утакмицу, морамо да одиграмо пред нашим навијачима чврсто да бисмо дошли до победе. Будивељник је веома добар тим, биће добар меч", рекао је амерички кошаркаш.

"Играмо опет у Арени, прошло је много времена од нашег последњег меча тамо, а сада смо сада у бољој форми. Знамо да је веома важна утакмица, мотивисани смо, надам се да ћемо играти пред великим бројем наших навијача", додао је Нелсон.

Центар Звезде Бобан Марјановић рекао је да предност Будивљеника није недостижна.

"Подршка навијача нам је потребна да остваримо циљ и одемо даље. Разлика није недостижна, али против екипе као што је Будивељник није ни мала. Морамо да им се супротставимо чврстом одбраном и мислим да је она стварно кључ победе", рекао је он и додао да је за кошаркаша Будивељника Даријуша Лавриновича "задужен" Рашко Катић.

"Он је један од најбољих играча Будивељника, али не бих никога истицао у први план јер је реч о веома квалитетном тиму", додао је Марјановић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије