Читај ми!

Пашутин: Искористити слабости Партизана

Тренер кошаркаша Локомотиве Кубан Јевгениј Пашутин рекао је да ће његова екипа покушати да искористи слабе тачке Партизана у предстојећем дуелу у Евролиги.

Стратег Локомотиве Јевгениј Пашутин поручује да жели победу у Арени против Партизана, чије ће слабости покушати да искористи.

"Партизан је тим са јаким карактером, што је посебно опасно на њиховом терену. Ми треба да будемо спремни за притисак с којим ћемо морати да се носимо пред српским навијачима", рекао је Пашутин за сајт клуба.

Кошаркаши Партизана сутра од 20.45 у београдској арени дочекују Локомотиву из Краснодара у 5. колу Топ 16 фазе Евролиге.

"Већина играча Партизана су производ српске школе кошарке, али посебно морамо бити опрезни с лидерима тима - Богданом Богдановићем, Жофреом Ловерњом и Таренсом Киснијем. Морамо да будемо хладне главе и да обуздамо енергију тог младог тима. Покушаћемо да пронађемо слабе тачке Партизана и да победимо", рекао је Пашутин.

Центар Локомотиве и некадашњи играч Партизана Алекс Марић рекао је да ће његов циљ бити да заустави новог капитена црно-белих.

"Богдановић је талентован играч с којим морамо да будемо посебно опрезни. У рекету је циљ зауставити Ловерња, али најважније је да морамо да играмо свих 40 минута", навео је Марић.

Партизан је у прва четири кола Групе Ф Топ 16 фазе забележио једну победу и три пораза, док је екипа из Краснодара има скор 2-2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара