Прва победа Радничког, у Језеру пао Стразбур!

Раднички из Крагујевца савладао је француски Стразбур са (21:24, 25:18, 19:25, 27:15), и тако стигао до прве победе у "ЛАСТ 32" фази Еврокупа. Најбољи у нашем тиму били су Милош Димић са 19 поена, односно Душан Млађан са 15 постигнутих поена.

Кошаркаши Радничког победили су у Крагујевцу француски Стразбур са 92:82 (21:24, 25:18, 19:25, 27:15) у утакмици четвртог кола Групе Н друге фазе Еврокупа.

Крагујевчани су тако дошли до првог тријумфа у другој фазе такмичења, али су и пре овог кола остали без шанси да изборе пласман у осмину финала.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Милош Димић са 19 поена, док је Душан Млађан убацио 15, Марко Бркић и Марко Мариновић постигли су по 13 поена.

У екипи Стразбура истакао се Бутси Торнтон са 21 поеном, а Антуан Дио постигао је један мање.
Француска екипа је боље почела меч, те је три минута пре краја прве деонице имала девет поена предности (19:10), али су Крагујевчани у самој завршници направили серију од 9:0 и дошли до изједначења. Стразбур је, међутим, на први одмор успео да оде са три поена предности.

Раднички је добром игром у другој четвртини преокренуо резултат и на полувреме отишао са предношћу.

Током треће деонице екипе су се смењивале у вођству, а у последњој четвртини Раднички је серијом од 8:0 преломио меч и у хали Језеро и дошао до прве победе у другој фази Еврокупа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара