Читај ми!

Вилијамс узбуђен због повратка у Београд

Кошаркаш Локомотиве Кубан Маркус Вилијамс рекао је да је узбуђен због новог доласка у Београд, где ће руски тим одиграти меч Топ 16 фазе Евролиге против Партизана. У првој фази такмичења Локомотива је играла против Звезде.

Локомотива је на старту групне фазе такмичења победила Црвену звезду са 87:84 пред 19.000 гледелаца у Арени, а Вилијамс је са 23 поена био један од најзаслужнијих за тријумф руског тима.

"Враћамо се у Београд, овог пута противник је Партизан. Узбуђен сам јер никада раније нисам имао прилику да играм пред таквим навијачима као на мечу са Црвеном звездом. Искуство из те утакмице ће нам дефинитвно помоћи против Партизана", написао је Вилијамс на блогу Евролиге.

Леворуки бек додао је да екипа из Краснодара мора да одигра снажно како би умирила домаћу публику. "Знам да ће навијачи бодрити свој тим, без обзира на то да ли воде или губе са 20 поена разлике. Ово је један од оних мечева када морате да се концентришете и слушате захтеве тренера, без обзира на буку. Биће нас пет на пет на терену, обе екипе играју у истој атмосфери и покушаћемо да забележимо победу", поручио је Вилијамс.

Локомотива тренутно заузима пето место Ф групе Топ 16 фазе Евролиге са скором од две победе и два пораза, док је Партизан на седмом месту са учинком 1-3.

Утакмица између Партизана и Локомотиве Кубан на програму је у петак од 20.45 сати у Београдској арени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара