Читај ми!

Локомотива преокретом до победе, шампион "одувао" Кућу

Локомотива Кубан савладала екипу Жалгириса са 80:75 у мечу четвртог кола топ 16 фазе Евролиге и тако стигла до другог тријумфа. Круно Симон најефикаснији на мечу са 21 поеном, Робертас Јавтокас постигао 16. Олимпијакос убедљиво славио против Куће у Виторији 89:70.

Кошаркаши Локомотиве Кубан победили су на свом терену у Краснодару екипу Жалгириса са 80:75, у четвртом колу Групе Ф Топ 16 фазе Евролиге.

Локомотиву је предводио Крунослав Симон са 21 поеном, док су Симас Јасаитис и Валери Лиходеј постигли по 11. Најефикаснији у екипи Жалгириса био је Робертас Јавтокас са 16 поена.

Домаћи су до победе стигли у другом полувремену, када су надоместили предност литванске екипе, која је у неким тренуцима износила скоро 20 поена.

Локомотива је тако дошла до друге победе у Топ 16 фази, док је Жалгирис забележио четврти пораз.

Екипа Анадолу Ефеса у неизвесној завршници савладала је Армани са 61:60 и тако стигла до прве победе у топ 16 фази такмичења.

Ефес је приредио велико славље навијачима, након што је био на ивици четвртог узастопног пораза. Армани је имао бодове "у џепу", али је у последњој секунди хрватски интернационалац Планинић убацио тројку са готово половине терена и обезбедио турском клубу важан тријумф.

У последњем мечу четвртог кола топ 16 фазе, Олимпијакос је у Виторији савладао Лаборал Кућу са 89:70.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара