Читај ми!

Изабрани тимови за ол-стар, Брајант 16. пут

Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Коби Брајант изабран је 16. пут у ол-стар тим, а у ревијалној утакмици НБА лиге између осталих учествоваће и Стивен Кари, Пол Џорџ, Леброн Џејмс и Кајри Ирвинг. За ол-стар утакмице навијачи бирају играче, а највише гласова, 1.416.419, добио је кошаркаш Мајамија Леброн Џејмс.

Леброн ће у првој петорци тима Истока играти са саиграчем Двејном Вејдом, а ту су и Пол Џорџ из Индијане, Кармело Ентони из Њујорка и Кајри Ирвинг из Кливленда.

Џејмс и Вејд ће 10. пут наступити на ол-стар мечу у последњих 11 сезона. 

У екипу Западне конференције изабран је Коби Брајант из Лејкерса, али није сигурно да ли ће моћи да наступи због повреде. Он је 16. пут изабран за ол-стар утакмицу и други је на листи по броју пласмана у ол-стар тим.

Испред њега је легендарни Карим Абдул Џабар, који је 19 пута избран у ол-стар тим.

Брајант је одиграо само шест утакмица ове сезоне, а недавно је позвао навијаче да га не бирају за ол-стар тим и да изаберу млађе играче.

Екипу Запада предводиће Кевин Дурент из Оклахоме, који је по броју добијених гласова одмах иза Џејмса - 1.396.294. То ће бити његово пето учешће у ол-стар утакмици.

У првој петорци су и Стивен Кари из Голден Стејта, који ће први пут играти на ол-стар мечу, Блејк Грифин из Лос Анђелес Клиперса и Кевин Лав из Минесоте.

НБА лига ће следећег четвртка саопштити имена резервних играча, које ће бирати тренери сваке конференције.

Ол-стар викенд, 63. по реду, одржаће се од 14. до 16. фебруара у Њу Орлеансу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара