Читај ми!

Крстић покорио "краљеве"

Кошаркаши ЦСКА нанели Реалу први пораз у сезони (85:71). Крстић поново најбољи са 18 поена, Мицов постигао 14, Теодосић седам. Код Реала најзапаженији Серхио Родригез са 18 поена. Жељко бољи од Панатинаикоса, Бајерн поражен од Галатасараја.

У Евролиги нема више непоражених екипа. Мадридски Реал поражен је на гостовању у Москви (85:71), захваљујући сјајној партији Ненада Крстића и Владимира Мицова.

Капитен српске репрезентације постигао је 18 поена, уз шест скокова, и био најбољи појединац сусрета у Москви. Владимир Мицов додао је 14 поена, а Милош Теодосић седам. У шпанском тиму истакао се Серхио Родригез са 18 поена, Серхио Љуљ постигао је 15, а Никола Миротић 13.

Московљани су тако дошли до треће победе у другој фази такмичења, док је краљевски клуб претрпео први пораз у сезони, рачунајући и три пријатељска сусрета.

ЦСКА је од самог почетка меча кренуо офанзивно, а средином прве деонице направили су серију од 17:2, чиме су стекли велику предност, коју су Мадриђани успели да сустигну током треће четвртине, али не и да преокрену.

Московљани су средином последње деонице поново стекли двоцифрену предност, а потом меч лако привели крају.

ЦСКА је овом победом дошао до друге позиције у Групи Ф са скором од три тријумфа и једног пораза, као и Реал Мадрид, који је тренутно трећепласирани.

Фенербахче је после велике и неизвесне борбе славио у Истанбулу против Панатинаикоса, постигавши прву победу у Топ 16.

Тренер домаћина Жељко Обрадовић умео је да пронађе решење за игру свог бившег клуба, а успеху су допринели Бојан Богдановић са 15 и Немања Бјелица и Линас Клеиза са по 14 поена. У гостујућем саставу најефикаснији био је Рамел Кари са 14.

Кошаркаши Галатасараја савладали су у гостима екипу Бајерна са 72:66 и тако забележили прву победу у топ 16 фази такмичења, истовремено нанели Бајерну други пораз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара