Читај ми!

Раднички поражен у Француској

У трећем колу Н групе Еврокупа, копаркаши Радничког изгубили су на гостовању у Стразбуру резултатом 80:76 (17:17, 15:19, 27:23, 21:17) и шансе да се пласирају међу 16 најуспешнијих екипа свели на минимум.

Кошаркаши Радничког из Крагујевца поражени су у Француској од Стразбура са 76:80 (17:17, 19:15, 23:27, 21:17) у утакмици трећег кола Групе Н друге фазе Еврокупа.

Радничком је ово био трећи пораз у другој фази такмичења у исто толико утакмица, па је тако екипа Мирослава Николића остала без шансе да избори пласман у осмину финала.

У екипи Радничког најефикаснији био је Стефан Бирчевић са 21 поеном, док је Марко Мариновић постигао 12.  У екипи Стразбура најефикаснији био је Луис Кембл са 19 поена, а Аксел Тупан и Бутси Тортон постигли су по 12.

Стразбур је ово била прва победа у "ЛАСТ 32" фази такмичења, па су тако задржали шансе за пласман у осмину финала.

Екипе су се у првом полувремену често смењивале у предности, а Раднички је чврстом одбраном у другом делу друге деонице успео да стекне четири поена предности (36:32).

Стразбур је средином треће четвртине направио серију 11:0, дошао до преокрета, стекао девет поена предности, коју је Раднички сустигао до краја тог периода игре.

Четврта деоница била је веома слична првој. Екипе су се смењивале у предности, али је домаћин на крају ипак успео да преломи меч и забележи прву победу у другој фази.

Раднички ће 29. јануара у Крагујевцу дочекати Стразбур у четвртом колу Групе Н.

Стразбур: Тупане 12, Дио 6, Лакомб 2, Торнтон 12, Кемпбел 19, Грир 11, Дипор 10, Франсоа, Имоф, Абромаитис 8.
Раднички: Сили, Лешић 7, Јовић 6, Млађан 11, Калинић 14, Бирчевић 21, Пилчевић 2, Димић, Балмазовић 3, Бркић, Јевтовић, Мариновић 12.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара