Читај ми!

Торонто изненадио Индијану, Пековић се разиграо

У наставку првенства НБА лиге Минесота је савладала Њу Орлеанс са 124:112 и стигла до половичног учинка у досадашњем делу шампионата - по 16 победа и пораза. У остале четири утакмице Далас бољи од Вашингтона са 87:78, Клиперси су победили Шарлот са 112:85, док је Филаделфија победила Денвер са 114:102 а Торонто је са 95:82 нанео шести пораз Индијани.

Чак седморица играча Минесоте имало је двоцифрен кошгетерски учинак о победи над Њу Орлеансом.

Предводио их је бивши центар Партизана Никола Пековић са 22 поена. Само поен мање убацио је Кевин Лав, док је Кевин Мартин утакмицу завршио са 20 кошева.

Ипак, по општем мишљењу најјачи утисак у победничком тиму оставио је Шпанац Рики Рубио који је, уз 14 поена, имао девет асистенција, осам скокова и три украдене лопте.

Рајан Андерсон био је најбољи појединац Њу Орлеанса са 25 кошева.

Торонто је до изненађујуће победе над Индијаном предводио Демар Дерозан са 26 поена и девет скокова, док је Теренс Рос додао 18 поена.

Код гостију, Рој Хиберт је уписао 16 поена, док су само још Пол Џорџ и Дени Грејнџер имали двоцифрен учинак. Џорџ је меч завршио са 12 поена и осам скокова, док је Грејнџер додао поен мање.

Далас је против Вашингтона славио 19. победу ове сезоне, иако прва звезда Тексашана Дирк Новицки уопште није био расположен. Немац је уписао девет поена и пет скокова, што му је била најлошија партија ове сезоне.

Мавериксе је предводио Монта Елис са 23 поена и пет скокова, док је Винс Картер постигао 13 поена. У редовима Визардса, Џон Вол је постигао 22 поена и имао седам скокова.

ЛА Клиперси су као домаћини декласирали Шарлот са 112:85.

Резултати утакмица:

Вашингтон - Далас 78:87

Торонто - Индијана 95:82

Минесота - Њу Орлеанс 124:112

Денвер - Филаделфија 102:114 и

Л.А. Клиперс - Шарлот 112:85

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво