Милвоки славио победу против Лејкерса

У наставку првенства НБА лиге Милвоки је у Лос Анђелесу савладао Лејкерсе са 94:79. Још једно изненађење је победа Портланда у Оклахоми (98:94). Нови пораз Чикага - овога пута од Торонта на домаћем терену. Атланда славила победу у Бостону (92:91), Сакраменто у Хјустону (110:106). Сан Антонио бољи од Бруклина, а Индијана од Кливленда. Победа Голден стејта.

Још једно узбудљиво вече у НБА. Неколико изненађења и преокрета, од којих су најупечатљивији били повратак Портланда након 16 поена заостатка, као и победа Атланте над у Бостону после преокрета (у првом полувремену су губили са 18 поена разлике), екипа Бостона промашила два шута за победу.

Милвоки је славио у Лос Анђелесу, а најзаслужнији за неочекивану победу гостију био је Брендон Најт са 37 кошева, што је уједно његов рекорд. Бивши центар београдског Партизана Мирослав Радуљица на терену је провео 13 минута - убацио је два поена и два пута био највиши у скоку.

Немања Недовић није био у саставу Голден стејта, који је Орландо савладао са 94:81. Најефикаснији у победничком тиму биоје Дејвид Ли са 22 поена.

За још једно изненађење побринуо се Портланд, који је у гостима савладао Оклахому са 98:94. Иако су гости у једном тренутку имали 16 поена заостатка, успели су да стигну и престигну домаћина. Најефикаснији у победничком тиму био је Олдрич са 25 поена и 14 скокова, Лилард је био тик уз њега са 21 поеном, 11 асистенција и шест скокова. С друге стране, Дурантов учинак од 37 поена и 14 скокова остао је у сенци пораза.

Резултати узакмица НБА лиге:
Бостон - Атланта 91:92
Индијана - Кливленд 91:76
Орландо - Голден стејт 81:94
Хјустон - Сакраменто 106:110
Сан Антонио - Бруклин 113:92
Оклахома - Портланд 94:98
Чикаго - Торонто 79:85
Л. А. Лејкерс - Милвоки 79:94

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво