Читај ми!

Звезда: Не мењамо Радоњића!

Tренер Дејан Радоњић има важећи уговор и максималну подршку и поверење комплетног руководства, одговор је кошаркашког клуба Црвена звезда на писање појединих медија о смени тренера.

Црвено-бели су на тај начин демантовали медијске спекулације по којима ће Радоњић добити отказ, а на његово место бити постављен некадашњи тренер Барселоне и Таукерамике Душко Ивановић.

"Очигледно је да се све те вести пласирају кроз медије како би се дестабилизовао клуб, али свима онима који на тај начин покушавају да уруше оно што је Звезда вредно градила последње две године можемо да порућимо да у томе неће успети. Црвена звезда има тренера, за неупућене или недовољно обавештене то је Дејан Радоњић, који има важећи уговор и максималну подршку и поверење комплетног руководства", наводи се у саопштењу Звезде.

Клуб са Малог Калемегдана апелује на поједине новинаре и медијске куће да престану да се баве неистинима, јер то наноси немерљиву штету црвено-белима.

"Црвена звезда је максимално транспарентна у свим сегментима свог рада, све информације су лако доступне онима који се озбиљно баве тако одговорним послом као што је обавештавање јавности. О натписима, који немају апсолутно никакве везе са истином и против којих оштро протествујемо, најбољи суд донеће време, а то би јавности уједно требало да буде и најбољи показатељ интегритета и квалитета рада оних који су такве трачеве покушали да претворе у истину", наводи се на званичном сајту црвено-белих.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије