Читај ми!

Почињу припреме

Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић заказала је за 28. април почетак припрема за Европско првенство у Француској.

"Са припремама почињемо истог датума као и прошле године, када смо се спремале за квалификације. Радићемо на Златибору. За неке играчице ће то бити прилика за опоравак после напорних сезона, за друге награда за добре игре, а за треће увођење у систем рада репрезентације, пошто нису имале до сада прилику да раде са мном. Очекује нас вредан рад и бројни састанци", рекла је Маљковићева.

По повратку са првог дела припрема на Златибору, српске репрезентативке ће се вратити у Београд, где ће наставити да раде, а тада ће се екипи прикључити остале.

"Током припрема на Златибору са нама ће бити и шест награђених младих тренера, који ће добити прилику да гледају како радимо. Они су заслужили да буду ту. Пратиће рад сениорске репрезентације да би у наредном периоду могли да спроводе све то у својим клубовима, али и млађим репрезентативним селекцијама", казала је селекторка Србије.

Маљковићева ће на позив министарке омладине и спорта Алисе Марић у петак посетити Врбас, где ће обићи девојке из гимназије "Жарко Зрењанин", које су освојиле сребро на Светском првенству средњих школа на Кипру.

На тај начин она ће узети учешће и у акцији фер-плеја у спорту коју је покренуло Министарство омладине и спорта.  Европско првенство играће се од 15. до 30. јуна, а српска репрезентација играће у Групи Ц са Француском, Великом Британијом и Летонијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара