Читај ми!

Победе Оклахоме, Чикага и Денвера

Кошаркаши Оклахоме победили су на свом терену Сан Антонио са 100:88 и потпуно се примакли Спарсима у борби за прво место, пред плеј-оф Западне конференције.

Спарси имају скор од 56 победа и 20 пораза, док су Тандери на 55-20 и бориће се до краја регуларног дела за прво место и предност домаћег терена. Ако оба тима победе у свим утакмицама до краја, Оклахома ће ипак бити у предности због бољег скора против својих противника у Западној конференцији.

Оклахому су до победе предводили Расел Вестбрук са 27 и Кевин Дурент са 25 поена. У победи је је учествовао Дерек Фишер са 17 поена, од којих је убацио пет "тројки.

У екипи Сан Антонија Кави Леонард и Тим Данкан убацили су по 24 поена.

Кошаркаши Чикага победили су Њујорк са 92:90. Најбољи у екипи Чикага, која је успела да надокнади 16 поена заостатка, био је Карлос Бузер са 29 поена и 18 скокова, Луол Денг додао је 18, колико је убацио и Џими Батлер, али је имао и 10 скокова.

Нејт Робинсон постигао је 12 поена, он је 22 секунде пре краја постигао кош, којим су Булси преузели вођство.  Дерон Вилијамс постигао је 30 поена и имао 10 асистенција за Нетсе, док је Брук Лопес додао 28 поена, али је у последња два минута имао две изгубљене лопте и два промашаја, укључујући и онај у последњим тренуцима, који би донео продужетак.

Кошаркаши Денвера победили су Далас са 95:94 и забележили 19. узастопну победу на домаћем терену. Маверикси су победили поенима Андреа Игуадале 2,8 секунде пре краја.  Кори Бруер био је најефикаснији у победничком тиму са 23 поена, док је Андре Милер додао 22. Током друге четвртине Данило Галинари повредио је колено, а после данашњих прегледа биће утврђено колико је озбиљна повреда.

Брендан Рајт постигао је 16 поена у екипи Даласа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије